Ett helt år har gått sedan vi startade Ecofilters Costa del Sol. Vi, Jimmy och Marie Wendt, är jätteglada över alla kunder som valt våra filterlösningar och ser fram emot att välkomna många fler under kommande år. Med Ecofilters som bas kommer vi att introducera fler produkter och fler valmöjligheter i framtiden.

Vi har i slutet av 2017 lanserat vårt H201 C-Vitamin aroma duschfilter som är enkelt att montera i duschen och som eliminerar klor i vattnet. Det har varit oerhört glädjande att ta emot den positiva feedback från kunder som har haft problem med torr, fnasig hy och torrt hår som efter ett par dagar hört av sig med glädjebeskedet att deras hår och hy är normala igen.

Våra filter har blivit så positivt mottagna på kusten, vårt dricksvattenfilter ”ecoagua” har gjort flaskvatten till ett minne blott för många. Från och med 2018 kommer vi att erbjuda installation av en 3-vägs köksblandare som gör att kunden får varmt, kallt och filtrerat vatten i en och samma blandare.

Våra in-line filters är uppskattade och vi kommer att inleda samarbete med hantverkare som gör det möjligt att installera filter där det idag kan vara svårigheter att komma till pga. inmurade vattenrör och trånga utrymmen.

I början av 2018 introducerar vi vår webbsida www.costadelsol.ecofilters.es med webb butik. Eftersom de flesta kunder vi har, väljer att vi gör ett hembesök för att föreslå den bästa filterlösningen, och det gör en fysisk butik överflödig.

Vi ser fram emot ett spännande 2018 med fler nyheter, följ oss på Facebook och vår webbsida. För mer information om olika typer av filter kan ni ringa till Jimmy på tel 605 432 004 eller Marie på tel 605 432 002.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: